Thursday, January 6, 2011

Back in B-town

Da satt jeg her i stuen og leste anatomi. Eksamen nærmer seg med stormskritt, men det gjør også ferien. En måned til semesterbreak. Bare En deleksamen i biologi, en muntlig og en skriftlig EKSAMEN i biologi, to crediter i Anatomi, en credit i informatics og en polskprøve igjen! Woho! 

Planen er Sverige + Tyskland. Det blir fantastisk. Skal shoppe secondhand og bare kose meg. Håper å komme meg til Berlin med et tog fra Warszawa. Her i Bialystok finnes det ikke så mange secondhands utenom utvasket tøy fra tidlig 2000-tall :s Not my style!

Rart å komme tilbake til Bialystok etter juleferien. I ferien gjorde jeg INGENTING som hadde med studier å gjøre. Det var deilig med litt pause. Fest, fest, fest, gode venner, familie og turer i skogen... That’s life! Det var vemodig å sette seg ned i en tom leilighet i Bialy å tenke på alt det som var på gang hjemme. Det må være første gangen i mitt liv at jeg faktisk savnet å være hjemme...etter å ha vært hjemme... Jeg ser på det som et bra tegn, det betyr i alle fall at jeg har noe å komme hjem til. Tenk hvor trist det hadde vært å ikke ha det!

Vanligvis drar jeg, er borte en god stund, for så å legge reisen bak meg som en god gammel historie man tar opp når det passer seg. Det var litt av det samme nå, sjokket kom først når jeg skulle dra tilbake igjen. Dra tilbake igjen? Men jeg er jo ferdig nå. Mentalt hadde jeg innstilt meg på at jeg skulle jobbe hardt, helt til jeg dro hjem og så var det over. Det fungerer dessverre ikke slik med et seksårig studie...

Det tok en dag og to å komme over sjokket, nå er jeg inni det igjen. Bøkene ligger spredt på bordet. Planen for hva som må leses ligger friskt i minnet og motivasjonen er tilbake (sånn hallveis...) Noe av det som hjelper, er å tenke igjennom hvorfor man gjør dette. Ikke bare at man skal gjøre det man må for dagen, uken eller måneden. Man må tenke på resten av livet, og hva man vil. Da kommer motivasjonen, for meg i alle fall.

Rutine... Ja det er vel greit. Men den første dagen jeg kom tilbake hadde jeg bare lyst til å male et stort bilde på veggen, skrike høyt, klatre kjempe fort, og tegne masse tegninger av folk med masse rare farger. kreativitet! Det savner jeg. Ingen overskudd, ingen tid. Det er det man ofrer, men derfor har vi også ferie! Woho, snart ferie! La kreativiteten og reiselysten slippes løs!

En snømann vinker til meg på vei hjem fra universitetet

En kjempesøt kafe jeg fant på oppdagelsesferd i gata mi =)
Suuupergod kaffe med alle verdens smaker som eksploderer
i munnen!

obligatorisk bilde

Mona, fryser på vår lille tur til Warszawa

Endelig hjemme hos min bestevenn, Irene

På cafe med søte Susanne =)

Slurp!

Kos <3

Jul i stuen

Den fineste gaven!

Sahar og suuper god (og alt for mye) mat! Nam

I Sørmarka med min kjære bror, magisk som i Narnia 

4 comments:

sahar said...

awww cute* love ur blog posts. Great song btw :-) mwahhhh

Anonymous said...

And I love yours!! :D
I miss you sooo much! Found something for you today!! wohoo

Anonymous said...

Hei ! Kjekt å se at du blomstrer !
6 år hørtes lenge ut..Hold ut !
Geir.

Sissil Egge said...

Hei! Så kjekt å høre fra deg Geir=)
Jeg tror (og håper) egentlig at når de seks årene først er forbi, har man glemt alt. :p (forhåpentlig ikke kunnskapen da..)Husker du hvor du var for 6 år siden? Takk, jeg trenger det:D Håper alt er bra med deg!

Sissil