Thursday, November 25, 2010


Sykler igjennom de samme gatene, legger merke til uteliggeren som en dag blir tatt med i en stor bil, og dagen etter står på det samme hjørnet med ny jakke. Jeg undrer, men ofrer ikke mer enn en liten tanke før jeg igjen dras tilbake inn i min egne lille verden. Sykler litt lenger ned, den samme kirken på torget, de same lyktestolpene, de samme lyskryssene. Kanskje jeg rekker og sykle over før det blir rødt? Dag for dag planlegges, prøver tas og legges bak meg, men allikevel kjennes det som om tiden står stille...

Det var først for noen dager siden det kom noe nytt å legge merke til. Bialystok begynner å bli en jule by. Grankranser og lys begynner å poppe opp litt her og der. Julesnop i butikken. Sakte med sikkert begynner jeg å føle noe... Er det julestemning?   

Det er lenge siden julestemningen var hos meg. Man får ikke tatt seg tid til å sette pris på julen. Denne julen skal bli en riktig god jul! Jeg gleder meg til å få lov til å komme hjem til mamma, mormor, hele familien og gode venner. For en utrolig fin tradisjon, som vi absolutt burde beholde og sette pris på! Dette skal blir den beste julen på lenge! 

AAAAAH NOSTALGI!! =)=)

 


3 comments:

SaharJ said...

Glede meg til å se deg til jul og bare slappe av :-). Det er jul her i Madrid også. Snødde faktisk i går!

Sissil Egge said...

Heei! Gleder meg supermasse til å se deg og Sahar=) Du ska få en stoooor klem! Her er det over 20 minus:s eg vil hjem!! :p

Air Max 90 said...

Merry Christmas
!!!!!!
Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.