Wednesday, September 29, 2010

Det regner...

Jeg sitter å kikker ut vinduet, det regner. Jeg elsker når det regner, spesielt når jeg sitter inne. Det er en spesiell følelse her jeg sitter i min første egne leilighet. Tørkestativet får meg til å føle meg som jeg endelig sitter i et hjem.

Jeg har vasket masse klær etter at den 20år gamle vaskemaskinen begynte å leve sitt eget liv og hoppet ut av skapet på kjøkkenet og fikk blomstene til å fly. Familien jeg leier av kjøpte en ny med en gang, de er så snille. I går skulle de hjelpe meg med polsken når vaskemaskinen skulle settes på plass, da kom hele familien. Vi koste oss masse. Vi bød dem på pizza og der satt vi 8 stykker på 4 kjøkkenstoler, ubeskrivelig koselig!

Nå sitter jeg å hører på lyden av den nye fine Samsung, regndråpene som faller og en liten fugl som piper en fuglesang i ny og ne. Aah for en delig morgen.

Skolen begynner på mandag, før det har jeg en god del å lese. I går leste jeg i fire timer, fire kjekke timer. Jeg leser anatomi, det er så spennende! Jeg gleder meg til å begynne, men jeg gleder meg ikke til stresset rundt det hele..

Filip på besøk i min nye leilighet

Min stue med min fine nye plante

Min vinduskarm + bilder jeg skal henge opp:)

Jeg og mine fine pippilangstrømpe sko på tur i Bialystok

Mmmmums elsker denne sukkersøte innredningen på cafeer

Måtte testes...:p

Bialystok at night

1 comment:

Irene said...

Kjekt med bilder! Leiligheten så veldig nice ut!:D