Sunday, July 12, 2009

Beina kribler, tankene flyr og reiselysten kommer tilbake sakte, men sikkert!
Neste reise blir i Asia. Drømmen er et hjem for døende mennesker i Calcutta, så kanskje til Himalaya.. Kanskje noen måneder med Yoga en plass langt, langt borte.. og så.. hvem vet? Ingen returbillett blir det i alle fall. Man lærer av sine feil, og det var en av dem på sist tur - returbillett. Det er godt å kunne ha sjansen til å bli en plass. Kanskje blir man der for alltid..

Studere vs reise
reise vs studere

Skal man gjøre det samfunnet, familie og venner forventer eller skal man bare bryte ut normen å gjøre akkurat det man vil. Er det egoistisk? Kanskje. Kanskje det også er egoistisk å ikke bruke den muligheten vi har for utdannelse i Norge til å hjelpe andre som ikke har de samme mulighetene. Det er vel ettersom man ser på det, og hvem som ser på det.

Valget er der. Mulighetene er der. Hva er best? Valgets kvaler. Kanskje man kan gjøre begge deler. Jeg vet hva som veier tyngst i lystenes verden, det er reise, 100%. Men hva sier fornuften? Eller er det egentlig fornuften. Kanskje fornuften bare er stemmer fra alle de kanter man blir så påvirket av hver dag. Det er vanskelig å vite..Det blir nok ingen reise denne høsten, men det skal utføres uansett! Neste reise, første stopp India! Aner ikke hvordan eller hvor jeg får pengene fra, men ut av Norge skal jeg, før eller senere - helst ikke for sent...

2 comments:

Johannes Elofsson said...

Ut och res Sissil!

Hösten 2010 (ingår i en kurs i skolan) och våren 2011 ska jag till Indien. På våren ska jag och Viktor också besöka Nepal, Bhutan och Kina. Det kanske är en idé att joina oss? :) Men du kanske inte vill vänta så länge.

Ses snart favvoSissil :)

sissil said...

Johannes, du er aktiv igjen! :p
Fett! Jeg vil så reise med dere:D
Men dette snakkes vi mer om når vi møteees:D Gleder meg! Dere er velkommen til Stavanger!

Ses veldig snart favvojojje! :D