Friday, March 6, 2009

swosh!

Swosh! Det er lyden inni hodet mitt som forteller at tiden flyr! Det er mars alt, MARS! Kjenner jeg henger etter med å oppdatere blogg og å legge inn bilder. Plutselig er jeg i et nytt land, på et nytt sted. Hver dag er full av eventyr og programmet er fullpakket. Det er meningen å få gjort alt når man kommer til et nytt sted. Når skal man få tid til avslapping? Om man kun sitter opp ned å ser ut i luften, gnager tanken om alt man går glipp av der man sitter å later seg. Alle mulighetene til forskjellige eventyr! Hva er egentlig å oppleve? Er det å gjøre mest mulig på en plass, eller er det å "være" der? Vanskelig å svare på. Merkelig å reise fra en plass til en annen med korte mellomrom. Er vant med å bli en plass over lenger tid. I Oxford og i Tanzania var det slik, dette er noe helt annet. Vet ikke hva jeg liker best. Det er jo umulig å bo overalt over lenger tid, så det er vel bare denne måten man kan oppleve verden. På reisen kan man kanskje finne seg det beste stedet, for så å vende tilbake en gang i livet...

For å forkaste noen av mine stressede tanker om en machu picchu oppdatering, legger jeg ut noen bilder. Vi bestemte oss for å gå "Lares Trek", en vakker fjelltur på tre dager. Snø blandet med vår. Lokalbefolkning, hobbithyssel hus og moderjord. Dette var drømmeturen. Coccablader for høydesyken og vi var på g! Machu Picchu (en av inkarikets mange ruiner) og jungel. For et eventyr!

4 comments:

Elisabeth said...

Wow Peru og machu picchu! Du får oppleve syk mye, sinnsykt kjekt å lese fra reisen din Sissil!!! :D Sykt fine bilder og foresten, du e flink å knipse! :D Det er foresten sant som du skriver at det er umulig å bo overalt over lengre tid :D HA en fin tur videre!

Anonymous said...

Jag har sett många bilder från olika personer som har varit i Machu Picchu, men jag tror faktiskt du tog de finaste bilderna Sissil!

Du förresten, jag gillar den här längden på ditt inlägg ;)

Hoppas du har det bra på Galapagos!

/J

Sissil Egge said...

Ååå så kjekt å høre dere liker bildene:D Vil du se sissil gla:D:D:D:D hehe.


Ja dette må være det absolutt korteste innlegget noen sinne, nesten vont å skrive, har så masse å fortelle:p

Galapagos!!!!! Drømmen på jord!!:D

Sissil;)

Anonymous said...

Hei takk for sist fikk du kjopt fotball til gutta u Havanna? Vi er fremdeles i Havanna skal pa fiske i morgen. Har vaert med paa cubansk bryllup, Og malt en leilighet,
Mvh Tronder Jens