Thursday, March 5, 2009


Hva er det med mennesker som alltid skal ”støpe” seg ned i setene på flyene. Trykke seg ned, romstere fra venstre til høyre og gnikke så hardt i kantene at stolen nærmest faller i armene på personen som uheldigvis sitter bak. Kan ikke folk bare sette seg ned, å sitte der.

Kan ikke flyplass arbeiderene slutte å følge idiotiske regler, gi oss vegetarmat og slippe oss inn i flyet selv om gaten er ”stengt”. Kan de ikke gi oss gratis mat, når vi ikke rekker flyet vårt, travelt opptatt med å krangle med reiseselskapet om et idiotisk ekstrabeløp etter å ha forandret på billetten vår, som skulle være ”i orden”.

Prinsipper! Alt skulle være ”i den skjønneste orden.” Kan de ikke bare gi seg, slik at jeg kan smile, slik at jeg bli fornøyd og glad, isteden for å gråte, rødsprengt av sinne og ufordragelighet, kun en ”gringo” kan tillate seg.

Regler! Jeg hater regler. Regler er for å fikses på, bøyes og tøyes. Hvor er goodvillen, mamma alltid prekte om etter mange år i butikkbransjen. Alt for kunden. ”alt for kunden, my ass”. Ta mest mulig penger av kunden! Utsultede turister som har brukt alle sine penger på billetten. Sett opp alle priser på mat. Her går ingen fra før de er blakke! Gi folk lokal valuta tilbake i veksel, slik at de må bruke enda mer! Jaaa, konge.

Flyplasser, dont you just love them!
På vei til Ecuador, etter tolv timers ventetid på Lima flyplass.

2 comments:

Anonymous said...

Men lilla Sissil, är du arg? :P Inte kan du vara arg...

Tänker på dig!

Hoppas du mår bra!

/J

Sissil Egge said...

Hehe neida har vel kommet over det største sinnet over disse pengeslukende byggningene:p

Har det kjempe bra, fordi i morgen er det GALAPAGOOOS!!:D

Tenker også på deg!

Klemmer

/S

(hermer litt etter din "pro" autograf)